Altijd bereikbaar
7 dagen per week
 
Transparante prijs
€ 15 reserveringskosten p.p.
 
Het grootste aanbod
Van KLM tot Ryanair
 
Zorgeloos boeken
Tickets per e-mail of post
 

 
 
 
 
 


 
KLM Airline Info

KLM – Royal Dutch Airlines

 

Reizen met de KLM heeft talloze voordelen. U heeft een ruime keuze aan vertrekmogelijkheden dankzij de uitgebreide KLM-dienstregeling naar zo’n 236 bestemmingen. Bij KLM heeft u zelf de controle over het hele proces.  Check op je eigen gemak thuis op de computer in of doe dit op de self service incheckautomaat op de luchthaven. Wanneer u vanaf Schiphol vertrekt kunt u zelf uw bagage inchecken bij de moderne selfservice bagageafgiftepunten. 

 

De KLM vloot behoort tot de jongste ter wereld. Op Europese vluchten is de kans groot dat u reist met de nieuwste generatie toestellen van de Boeing 737. Deze toestellen zijn moderner, groter, stiller en zuiniger dan hun voorgangers. Op een intercontinentale reis geniet u van het comfort van KLM’s 747-400, de MD-11 of de Boeing 777. In 2012 zijn vier nieuwe en milieuvriendelijke A330-300 vliegtuigen aan de vloot toegevoegd.

 

Aan boord bij KLM zit u ruim en comfortabel. Alle drankjes zijn uiteraard gratis. Het cabinepersoneel serveert op vluchten die langer dan anderhalf uur duren maaltijden die zijn bereid met gezonde, (dag)verse ingrediënten. De KLM komt tegemoet aan speciale dieetwensen met een keuze uit maar liefst veertien verschillende maaltijden, van vegetarisch en cholesterolbeperkt tot koosjer en zoutarm. Ook is er nog meer keuze met de à la carte maaltijden. Voor haar kleinste gasten heeft KLM lekkere, verantwoorde baby- en kindermaaltijden. Speciale en à la carte maaltijden dient u uiterlijk 48 uur voor uw vlucht via KLM aan te vragen.

 

 

Het KLM-cabinepersoneel doet er alles aan om uw reis voorspoedig te laten verlopen. Op de intercontinentale vluchten vindt u in totaal meer dan 1000 uur aan interactief entertainment zoals de nieuwste bioscoopfilms,  muziek, spelletjes, luisterboeken en zelfs taalcursussen. Met de gratis KLM app ‘ Movies&More’ is het huidige entertainmentaanbod te bekijken. Ook is het mogelijk om SMS en e-mail aan boord te versturen.

 

Online inchecken
Alle informatie over de Internet Checkin van KLM vindt u hier!

 

Vliegtickets
Direct KLM vliegtickets boeken? Klik hier!