Altijd bereikbaar
7 dagen per week
 
Transparante prijs
€ 15 reserveringskosten p.p.
 
Het grootste aanbod
Van KLM tot Ryanair
 
Zorgeloos boeken
Tickets per e-mail of post
 

 
 
 
 
 


 
KLM BlueBiz

Ondernemers profiteren volop met BlueBiz 
Ook Blue Credits op vluchten Air France, Delta Air Lines en Alitalia en CityJet

 

Met BlueBiz haalt uw bedrijf méér uit het reisbudget. U en uw collega’s verdienen bij elke vlucht Blue Credits, die u kunt inwisselen voor gratis vliegtickets, vergaderfaciliteiten, bedrijfsuitjes of luxe relatiegeschenken.

 

Vliegt u regelmatig voor de zaak, dan verdient u in no time een gratis ticket bij elkaar als u meedoet aan BlueBiz. Met dit programma verdient u niet alleen Blue Credits op vluchten van KLM, maar ook op vluchten van Air France, Delta Air Lines, Alitalia of CityJet. Een Blue Credit is 1 euro waard.

 

Ontvang direct 50 Blue Credits 
Nieuwe BlueBiz-deelnemers maken een vliegende start: als u of één van uw collega’s binnen zes maanden na inschrijving een vlucht maakt, schrijft KLM direct 50 Blue Credits bij op het saldo van uw bedrijf.

 

Meer dan alleen gratis tickets 
Wilt u uw Blue Creditssaldo besteden aan een gratis vlucht, dan boekt u een zogenoemde Award Ticket. Ook vertrek uit Brussel, Dusseldorf of Bremen behoort tot de mogelijkheden. Maar u kunt met uw Blue Credits ook een vergaderlocatie reserveren, een sloep huren voor een netwerkmiddag of luxe relatiegeschenken kopen. Op klm.nl/bluebiz staan alle mogelijkheden voor het besteden van BlueBiz uitgelegd.

 

Dubbel voordeel: BlueBiz én Flying Blue 
Bent u deelnemer van Flying Blue, het frequent flyer programma van KLM en Air France, dan profiteert u dubbel. Voor één en dezelfde vlucht ontvangt het bedrijf Blue Credits en de deelnemer Flying Blue Miles. Ook met een Award Ticket kunt u Flying Blue Miles sparen.

 

KLM BlueBiz in het kort

  • Eenvoudig besparen op uw zakelijke reiskosten
  • Deelname is kosteloos
  • Verdiende Blue Credits inwisselen voor gratis tickets of aantrekkelijke artikelen
  • 50 gratis Blue Credits bij de eerste vlucht binnen zes maanden
  • Dubbel voordeel in combinatie met Flying Blue

 

Aanmelden 
U kunt zich aanmelden via klm.nl/bluebiz . Deelname is kosteloos, meer informatie over BlueBiz vindt u op klm.nl/bluebiz