Altijd bereikbaar
7 dagen per week
 
Transparante prijs
€ 15 reserveringskosten p.p.
 
Het grootste aanbod
Van KLM tot Ryanair
 
Zorgeloos boeken
Tickets per e-mail of post
 

 
 
 
 
 


 
Veilig betalen!

Lijndienstvluchten
Vliegtickets van lijndienstvluchten kunt u online met creditcard (toeslag 2%) of via iDEAL (geen toeslag) betalen. U herkent lijndienstvluchten aan de blauwe kleur in de zoekresultaten.

iDEAL is het online betaalsysteem voor klanten van ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Triodos Bank en van Lanschot bankiers . Uw gegevens worden altijd beveiligd verzonden.

 

Lowcost vluchten
Vliegtickets van lowcost maatschappijen zoals bijvoorbeeld Ryanair, Easyjet en Transavia kunnen uitsluitend betaald worden per creditcard. U herkent lowcost vluchten aan de groene kleur in de zoekresultaten. De creditcardtoeslag varieert per luchtvaartmaatschappij.

De afrekening van de vliegtickets, luchthavenbelasting en eventuele reserverings- en creditcardkosten geschiedt in vrijwel alle gevallen direct aan de betrokken luchtvaartmaatschappij. De bemiddelingskosten/ reserveringskosten van ATP worden gescheiden op uw creditcard belast.

 

Betalingsverzoek
Als de betaling na het maken van de boeking niet is gelukt zullen wij indien mogelijk een betalingsverzoek per e-mail sturen, zodat u alsnog de betaling via iDEAL of per creditcard kunt voldoen.

 

Mr. Pay
Heeft u geen mogelijkheid om met een creditcard of via iDEAL te betalen dan kunnen wij de mogelijkheid aanbieden om met Mr. Pay te betalen. Mr. Pay is een contante betalingservice van GWK Travelex waarmee u bij alle GWK Travelex vestigingen in Nederland het totaalbedrag van uw boeking contant of met PIN kunt voldoen.

De stortingskosten bedragen 2 % van het bedrag met een minimum van € 8,- en een maximum van € 17,50,-. Voor een spoedbetaling wordt € 4,50 extra in rekening gebracht. U dient altijd het dossiernummer te vermelden bij betaling via Mr. Pay, dit dossiernummer kunt u bij ons opvragen.