Altijd bereikbaar
7 dagen per week
 
Transparante prijs
€ 15 reserveringskosten p.p.
 
Het grootste aanbod
Van KLM tot Ryanair
 
Zorgeloos boeken
Tickets per e-mail of post
 

 
 
 
 
 


 
Over ATP.nl

Wat is ATP.nl?

 

ATPI is als ‘travel management company’ één van de snelst groeiende bedrijven in de sector. Onze organisatie heeft wereldwijd 44 kantoren met een gezamenlijke omzet van ruim € 750 miljoen. ATP.nl is het onderdeel van ATPI dat zich volledig richt op de online verkoop van vliegtickets. Onze database met vliegtarieven behoort tot de grootste van Nederland. Wij zijn erop gericht om niet alleen de laagste tarieven aan te bieden, maar tevens de laagste all-in prijzen van Nederland. Dat betekent dat u bij ons zeer lage reserveringskosten betaalt.


Waarom ATP.nl?

 

ATP.nl streeft naar volledige transparantie. Voor u als klant betekent dit dat u altijd op het allereerste tarievenscherm de volledige reissom ziet, inclusief alle toeslagen, exclusief de airline fee.
(De airline fee kan per maatschappij verschillen en deze wordt daarom dit niet in het eerste veld getoond)
Daarnaast vergelijken wij alle maatschappijen in real time op basis van tarief en beschikbaarheid. De getoonde vluchten en tarieven zijn dus altijd direct boekbaar.


Betrouwbaar!

 

ATP.nl is een van de langst bestaande online vliegticketaanbieders van Nederland! Uw tickets worden afgegeven door ATP en vallen onder de voorwaarden van ANVR en IATA. Daarnaast kunt u veilig betalen via Creditcard of iDEAL. U kunt zich bij ons ook verzekeren tegen faillissement van de airline, zo kunt u boeken zonder zorgen.


Contact

 

Bij vragen kunt u 7 dagen per week contact opnemen met onze klantenservice via telefoonnummer: 0900 – 2876654 (€ 1,00 p.g.) of via emailadres: online@atp.nl


Onze gegevens:

 

ATP.nl
T.a.v. afdeling E-Commerce Support Vliegtickets
Veldegge 2
7468 DJ Enter
Telefoon 0900 – 2876654 (€ 1,00 p.g.)
Fax 020 – 2011378
E-mail: online@atp.nl
kvk nummer: 34126076
ATP Webtravel B.V. Rijssen