Altijd bereikbaar
7 dagen per week
 
Transparante prijs
€ 15 reserveringskosten p.p.
 
Het grootste aanbod
Van KLM tot Ryanair
 
Zorgeloos boeken
Tickets per e-mail of post
 

 
 
 
 
 Vliegtickets naar Afrika

 

 

Weer in Afrika
MonTueWedThu
13-22 ℃13-24 ℃13-20 ℃12-19 ℃
0 mm0 mm0 mm0 mm
13 km/h10 km/h16 km/h21 km/h
SSWNNWWSSE
Vliegtickets Afrika

 

Vliegtickets Afrika

Wanneer u op zoek bent naar vliegtickets voor Afrika, hoeft u helemaal niet verder te zoeken. Bij ATP bent u tenslotte aan het juiste adres. Kijkt u om te beginnen maar eens hierboven. Daar vindt u verschillende – maar allemaal prachtige – locaties in Afrika. Wij bieden altijd de voordeligste vliegtickets aan en zorgen er voor dat u overal kunt komen.

 

Wanneer u nog geen idee heeft welke locatie u in Afrika wilt bezoeken, heeft u keuze genoeg. Afrika is namelijk het op één na grootste continent ter wereld. Zo beslaat Afrika maar liefst twintig procent van het landoppervlak op aarde. Afrika kenmerkt zich onder andere door het diverse klimaat. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om het regenwoud in het zuiden te bezoeken. Misschien trekt de Sahara u wat meer? In dat geval is het droge noorden écht iets voor u. Uiteraard kunt u ook de savannen bezoeken, waar u oog in oog kunt staan met de meest mooie, maar ook gevaarlijkste dieren ter wereld!

 

Relaxen

Natuurlijk kunt u ook heerlijk relaxen in Afrika. Wanneer u vliegtickets bij ATP aanschaft, kunt u onder andere kiezen voor Egypte. Daar kunt u onder andere genieten van een welverdiende strandvakantie. Egypte is onder andere zeer geliefd bij duikers. Niet voor niets staat dit land bekend om de prachtige onderwaterwereld! Uiteraard is een bezoek aan de karakteristieke stad Caïro ook de moeite waard.

Wanneer u uw vliegtickets bij ATP boekt, heeft u altijd een ruime keuze. Zo bieden wij niet alleen tickets van de grootste maatschappijen aan, maar ook tickets voor kleinere maatschappijen kunt u bij ons vinden. Daar betaalt u doorgaans een lager bedrag voor. Uiteraard bent u er helemaal vrij in om zelf uw vertrek- en retourdata te bepalen. Hieronder vindt u nog een aantal prachtige locaties wanneer u een reis naar Afrika overweegt.

 

Zuid Afrika

Zuid Afrika is het zuidelijkste punt van het continent. Het landschap wordt gekenmerkt door hoogvlaktes in het binnenland, heuvels langs de rand en een smalle kustlijn. In het Oosten van het land vindt u de Drakensbergen. Het land kent vele bezienswaardigheden, waaronder de Tafelberg. Daar heeft u een schitterend uitzicht over de stad en Robbeneiland, waar Nelson Mandela 27 jaar gevangen heeft gezeten.


Marokko

Marokko vindt u het Noorden van Afrika, aan de Middellandse zee. De hoofdstad van Marokko is Rabat,  maar de grootste stad is Casablanca die bekend staat om de witte gebouwen. Andere grote steden in Marokko zijn Fez, Marrakech en Tanger. Marokko kent vele bezienswaardigheden zoals de Medina van Fez en de Medina van Marrakech , die door de Unesco zijn verklaard tot werelderfgoed.

 

Vliegen naar Afrika

Zo goedkoop mogelijk naar Afrika vliegen? Dan kunt u tickets zoeken, vergelijken en boeken via ATP.nl!

 


Afrika