Altijd bereikbaar
7 dagen per week
 
Transparante prijs
€ 15 reserveringskosten p.p.
 
Het grootste aanbod
Van KLM tot Ryanair
 
Zorgeloos boeken
Tickets per e-mail of post
 

 
 
 
 
 


 
Aeroflot Russian Airlines

Vliegtickets Aeroflot Russische Airlines

 

Op ATP.nl boekt u vandaag nog de goedkoopste vliegtickets van Aeroflot Airlines. Op onze website kiest u namelijk niet alleen de voordeligste vliegtickets, maar bepaalt u ook zelf met welke luchtvaartmaatschappij u vliegt. Dit kunnen de grote en bekende maatschappijen zijn, maar ook lowbudget airlines en prijsvechters. Eén van de voordelige luchtvaartmaatschappijen waar u voor kunt kiezen is dus het Russische Aeroflot! 

 

Aeroflot

Dankzij Aeroflot vliegt u onder andere zeer voordelig richting Beijing of Shanghai, maar op ATP.nl vindt u verschillende andere locaties waar u kunt genieten van een heerlijke vakantie. Aeroflot is de nationale luchtvaartmaatschappij van Rusland en telt ruim 120 verschillende vliegtuigen. In de jaren negentig was Aeroflot met ruim driehonderd toestellen nog de grootste maatschappij ter wereld. In Nederland is dit een bekende maatschappij want sinds 1958 vliegt Aeroflot van en naar Nederland

 

Aeroflot staat bekend om haar moderne en jonge vliegtuigen, die gemiddeld slechts vijf jaar oud zijn. Dit zijn voornamelijk Airbussen en Boeings en zowel van Westerse als Russische makelij. Wanneer u met de goedkope vliegtickets van ATP.nl kiest voor een internationale vlucht, is de kans groot dat u met een nieuwe Airbus A330 vliegt.

 

Aeroflot maakt in al haar vliegtuigen gebruik van twee verschillende klassen; ‘Bussiness Class' en 'Economy Class’. Per 1 februari 2013 komt er op een aantal routes een derde klasse bij in de nieuwe B777; ‘Premium Economy Class’.

 

Op ATP.nl vindt u vliegtickets naar gevarieerde bestemmingen en het vluchtenplan van Aeroflot sluit daar naadloos op aan. De maatschappij heeft een uitgebreid routenetwerk van 115 bestemmingen in 52 landen! Keus genoeg voor een heerlijke vakantie!

 

Vliegtickets boeken

Wanneer u met Aeroflot wilt vliegen, boekt u de goedkoopste vliegtickets via ATP.nl. Hier profiteert u naast de laagste reserveringskosten ook van een eenvoudig en betrouwbaar systeem om uw vliegtickets te boeken.