Altijd bereikbaar
7 dagen per week
 
Transparante prijs
€ 15 reserveringskosten p.p.
 
Het grootste aanbod
Van KLM tot Ryanair
 
Zorgeloos boeken
Tickets per e-mail of post
 

 
 
 
 
 


 
Air Berlin

Vliegtickets Air Berlin

 

Air Berlin is een Duitse luchtvaartmaatschappij waarvan u de goedkoopste vliegtickets eenvoudig en snel via ATP.nl kunt vinden. Maar natuurlijk vindt u hier niet alleen de goedkoopste vliegtickets, want u kunt ze ook vergelijken met andere alternatieven. Uiteindelijk is het natuurlijk ook mogelijk om het voordeligste vliegticket eenvoudig en direct te boeken. Doet u dat vandaag nog, kunt u morgen al in het vliegtuig zitten!

 

Air Berlin

Air Berlin is een prima luchtvaartmaatschappij die vanuit Düsseldorf op meer dan 160 verschillende bestemmingen vliegt. Wanneer u uw vliegtickets via ATP.nl boekt, kunt u dan ook niet alleen naar Europese steden vliegen, maar ook kiezen voor heerlijke wintersportlocaties en prachtige zonbestemmingen. Daarbij heeft u onder andere de keuze uit internationale locaties. Dankzij Air Berlin en de goedkope vliegtickets van ATP.nl vliegt u dus altijd en overal naartoe!

 

Air Berlin kenmerkt zich onder andere door het feit dat u nergens extra voor hoeft te betalen. Zo mag uw ruimbagage 23 kilo wegen en kunt u ook handbagage met een gewicht van acht kilo meenemen (inclusief laptop zelfs tien kilo). Aan boord geniet u kosteloos van heerlijke snacks, koffie, thee en andere drankjes, terwijl u ook niet hoeft te betalen voor de nieuwste kranten en tijdschriften. 

 

Wilt u precies weten wat u van Air Berlin kunt verwachten? Hieronder een duidelijk overzicht: 

- Bij airberlin is de service volledig inbegrepen bij de prijs - dus geen verassingen op het vliegveld en aan boord.

- Kosteloze service aan boord (snack, alcoholvrije drankjes, lectuur en inflight entertainment).

- Kosteloos vervoer van hand- én ruimbagage (m.u.v. JustFly-tarief).

- Kosteloze Family Service (zitplaatsreservering voor families met baby’s, volledige bagagevrijheid voor baby’s en kinderen, kosteloos vervoeren autostoeltjes, kinderwagens en buggy’s en kosteloze baby-/kinderset).

- Kosteloze mogelijkheid miles te sparen met frequent flyer programma topbonus.

- Kosteloos gebruik e-services zoals webcheck-in, quick-checkin en MMS check-in.

 

Wanneer u vanaf Düsseldorf International vliegt, kunt u daar zeer voordelig parkeren. Bij lang parkeren (P23, 24 en 25) betaalt u maar 39 euro voor een week en 49 euro voor twee weken. Een kosteloze bus brengt u van het parkeerterrein naar de terminal of omgekeerd. Voor korte (zaken)trips zijn de parkeergarages P1 en P2, direct naast de terminal, ideaal. Valet- en priority parking zijn ook mogelijk. Natuurlijk kunt u dit vliegtuig ook eenvoudig bereiken met het openbaar vervoer. Er zijn vanuit Nederland al treintickets vanaf negentien euro verkrijgbaar.

 

Vliegtickets boeken

Bent u overtuigd van Air Berlin en wilt u vandaag nog uw vliegtickets boeken? Op ATP.nl vindt u prachtige en vooral voordelige vliegtickets van deze maatschappij. Natuurlijk heeft u daarbij de keuze uit verschillende locaties, zowel binnen Europa als daarbuiten. Zoek, vindt, vergelijk en boek daarom vandaag uw vliegtickets via ATP.nl!