Altijd bereikbaar
7 dagen per week
 
Transparante prijs
€ 15 reserveringskosten p.p.
 
Het grootste aanbod
Van KLM tot Ryanair
 
Zorgeloos boeken
Tickets per e-mail of post
 

 
 
 
 
 


 
Air France

Air France 

 

Op ATP.nl boekt u de meest gunstige vliegtickets van Air France én andere luchtvaartmaatschappijen. Zeker wanneer u kiest voor Air France, heeft u een grote keuze tussen verschillende vliegtickets. ATP.nl zet al die vliegtickets voor u op een rijtje, zodat het eenvoudig is om de goedkoopste te selecteren. Natuurlijk kunt u kiezen uit tientallen vakantiebestemmingen, zodat uw droomreis nu wel erg dichtbij komt!

 

Air France

De Franse luchtvaartmaatschappij Air France vormt samen met KLM de grootste Europese luchtvaartgroep. Toch behouden beide maatschappijen hun eigen gezicht en identiteit. Dat betekent dat Air France op zeer uiteenlopende locaties vliegt - en alle tickets vindt u via ATP.nl - maar ook dat zij nog steeds tickets aanbieden voor vier verschillende 'klassen' wanneer u een intercontinentale vlucht boekt.

 

First Class – Air France La Première.

First Class first. Als één van de weinige luchtvaartmaatschappijen heeft Air France nog een heuse First Class. Dit Air France-paradepaardje is synoniem voor ultiem comfort. In een sfeervolle cabine, waar alles draait om privacy en comfort, neemt de reiziger plaats in een stoel die in een handomdraai verandert in een bed van maar liefst twee meter, compleet met luxe dekbed en kussen. Tijdens de reis wordt niets aan het toeval overgelaten en wordt de reiziger letterlijk en figuurlijk in de watten gelegd. 

 

Business Class – Air France Affaires

De Business Class van Air France biedt alle luxe en comfort die de zakelijke reiziger zich kan wensen: een aansluiting voor de laptop, een extra breed tafelblad, een interactief 10.4 inch videoscherm en een geluidswerende koptelefoon en satelliettelefoon. En wie toe is aan ontspanning, verandert met een druk op de knop zijn stoel in een comfortabel bed van twee meter lang.

 

Tussen Business en Economy – Air France Premium Voyageur  

Reizigers die prijs stellen op comfort, maar voor wie de Business Class een stap te ver is, zijn welkom in Premium Voyageur, een nieuwe reisklasse van Air France. Premium Voyageur is gesitueerd tussen de Business Class en Economy Class en biedt 40% meer ruimte dan de Economy Class: 20% meer beenruimte en 20% meer armslag. Daarnaast beschikt de reiziger over een aansluiting voor zijn laptop en over een extra groot videoscherm. Op de grond is er voorrang bij het aan boord gaan, maar ook bij de afhandeling van bagage en bij toegang tot de meeste lounges.

 

Economy Class – Air France Voyageur

In Voyageur, de Air France Economy Class, genieten reizigers van ruime, nieuwe stoelen met meer beenruimte en een comfortabele, verstelbare hoofd- en voetensteun.

 

Vliegtickets boeken

Voor welke klasse u uiteindelijk ook gaat, op ATP.nl vindt u altijd de goedkoopste vliegtickets van Air France. Natuurlijk kunt u deze met elkaar vergelijken en direct boeken. Hieronder vindt u alvast een aantal wereldsteden waar u dankzij de voordelige vliegtickets van ATP.nl en Air France heen kunt!

 

Bestemmingen Air France

Singapore

Istanbul

Kaapstad

Johannesburg