Altijd bereikbaar
7 dagen per week
 
Transparante prijs
€ 15 reserveringskosten p.p.
 
Het grootste aanbod
Van KLM tot Ryanair
 
Zorgeloos boeken
Tickets per e-mail of post
 

 
 
 
 
 


 
Alitalia

Vliegtickets Alitalia

 

Dankzij ATP.nl vindt u de goedkoopste vliegtickets wanneer u met Alitalia wilt vliegen, maar natuurlijk ook met andere luchtvaartmaatschappijen. Want met welke airline u ook wens te vliegen, de goedkoopste vliegtickets vindt u áltijd via ATP.nl. Daarbij heeft u niet alleen de keuze uit verschillende airlines, maar ook uit tientallen landen en steden in Europa, Azië, Amerika en Afrika. Boek vandaag nog uw vlucht en maak u klaar voor een onvergetelijke reis!

 

Alitalia

Houdt u er van om te vliegen met comfort? Twijfelt u dan niet en boek uw voordelige vliegtickets voor Alitalia. Deze vindt u op ATP.nl en u bent er zeker van dat u in dat geval in de watten wordt gelegd. Wist u dat Air France KLM voor 25 procent eigenaar is van Alitalia? Dankzij een vlootvernieuwing die Alitalia de laatste jaren heeft doorgevoerd, beschikt de Italiaanse maatschappij over één van de modernste vloten van Europa.

 

Alitalia bestaat uit meer dan 150 vliegtuigen. Wekelijks worden er 800 vluchten uitgevoerd. Deze gaan naar 28 luchthavens in Italië, maar ook naar 57 internationale én intercontinentale bestemmingen. Als reiziger geniet u van een aantal heerlijke voordelen wanneer u met Alitalia vliegt. Zo mag u in plaats van de gebruikelijke vijf kilo nu acht kilo handbagage meenemen. Dit is zelfs exclusief jas, hand- en aktetas en laptop.

 

In de nieuwe toestellen van Alitalia is plaats voor meer comfort. In de Airbus A330 kan de reiziger kiezen voor Classica Plus, een betaalbare tussenklasse die meer privileges biedt dan Economy Class. De Classica Plus heeft bredere stoelen die tot 120 graden versteld kunnen worden. Bovendien beschikt de passagier over een USB-uitgang, een individueel LCD-scherm en een kit met verzorgingsproducten. 

 

Op intercontinentale vluchten is de Magnifica Class (Business Class) vernieuwd: de nieuwe lederen stoelen, met USB-uitgang, kunnen worden omgebouwd tot een bed en reizigers beschikken over een LCD-scherm met persoonlijk entertainmentsysteem. Ook ontvangt de passagier een kit met verzorgingsproducten en kan hij/zij kiezen uit regionale Italiaanse gerechten met bijpassende Italiaanse wijnen.

 

Aantal bestemmingen van Alitalia

Rome

Milaan

Florence

Tripoli

Catania

 

Vliegtickets boeken

Of u nu continentaal of intercontinentaal wilt vliegen; via ATP.nl boekt u eenvoudig en snel de goedkoopste vliegtickets van onder andere Alitalia. Zelf kiest u met welke klasse u vliegt en dus heeft u een grote invloed op de prijs die u voor uw vliegticket betaalt. Voordeliger vliegen bestaat niet! Op ATP.nl vindt u altijd de beste deals om uw vakantie zo goed mogelijk te starten.