Altijd bereikbaar
7 dagen per week
 
Transparante prijs
€ 15 reserveringskosten p.p.
 
Het grootste aanbod
Van KLM tot Ryanair
 
Zorgeloos boeken
Tickets per e-mail of post
 

 
 
 
 
 


 
British Airways

British Airways

 

Op ATP.nl vindt u gegarandeerd de goedkoopste tickets van Britisch Airways. Met deze Engelse maatschappij vliegt u onder andere vanaf Amsterdam en Rotterdam naar de meest diverse bestemmingen. Dankzij de voordelige vliegtickets van ATP.nl doet u dat ook nog eens bijzonder goedkoop. Hier vergelijkt u verschillende vliegtickets met elkaar, zodat u het goedkoopste vliegticket gemakkelijk kunt vinden.

 

 

British Airways

De Engelse luchtvaartmaatschappij British Airways biedt zeer gevarieerde vluchten aan, waarbij u prachtige bestemmingen als New York, Toronto, Miami, Las Vegas, Los Angeles, San Francisco, Beijing, Kaapstad, Bangkok, Singapore en Sydney kunt bezoeken. Op ATP.nl vindt u altijd het goedkoopste vliegticket dat bij uw reis past. Daarbij kiest u niet alleen voor British Airways, maar ook voor tientallen andere maatschappijen. British Airways vliegt naar meer dan zeshonderd bestemmingen wereldwijd.

 

Wanneer u kiest voor British Airways, kunt u kiezen uit verschillende klassen. Zo is er onder andere de Club Europe, de business class. Deze biedt een reiservaring op hoog niveau met veel comfort en gemak. Speciale check-in zones en voorrang bij de veiligheidscontrole maken het u eenvoudig.  Aan boord geniet u van een nieuw, verbeterd menu, perfect aangesloten op het tijdstip en de duur van de vlucht.

 

Ook kunt u kiezen voor de Economy Class. Als een “full-service” luchtvaartmaatschappij biedt British Airways u hier aan boord een gratis verfrissing, evenals een royale 23kilo bagagevrijdom.

 

De First Class is speciaal voor langere vluchten en staat garant voor een uitmuntende service, aandacht voor detail en een elegante omgeving. Aan boord is uw suite uw heenkomen in de lucht. Geniet van een heerlijk á la carte diner en van het uitzonderlijke  comfort van uw stoel die met één druk op de knop in een bed van bijna twee meter kan worden omgezet.

 

Wanneer u kiest voor de Business Class tijdens een lange vlucht, is uw stoel volledig verstelbaar tot een volledig horizontaal bed en deze biedt u optimaal comfort, of u nu wilt slapen, eten of relaxen. Het beste van de lokale en internationale keuken wordt geserveerd met zorgvuldig geselecteerde wijnen, maar als u nog trek heeft staat de Club Kitchen tot uw beschikking met smakelijke hapjes.  

 

De Premium Economy biedt een afgescheiden kleinere cabine met een maximum van zes rijen voor een ontspannen en rustige reis. Kom tot rust met het comfort van extra beenruimte en een verbeterde, ruimere stoel. Voor de hoofdmaaltijd kiest u uit twee Club World maaltijdopties. Onze nieuwe World Traveller Plus cabine is uitgerust met een uitgebreider entertainment programma met een 60% groter scherm.     

 

Tot slot kunt u ook voor de langere vluchten kiezen voor de Economy Class. De nieuwe en verbeterde cabine geeft u meer vrijheid en comfort. U kunt gedurende de vlucht ook gebruikmaken van de gratis bar en een driegangen menu, bereid door topkoks. Tevens staan 200 entertainment opties tot uw beschikking op uw persoonlijke 23cm scherm.  

 

Vliegtickets boeken

Op ATP.nl boekt u nu direct de goedkoopste vliegtickets van British Airways en andere luchtvaartmaatschappijen. Natuurlijk is het fijn wanneer u zo voordelig mogelijk vliegt en dus maakt ATP.nl dat voor u mogelijk. Bij ons vergelijkt u de gunstigste vliegtickets met elkaar, kiest u vervolgens het ticket dat het beste bij u past en is het aan u om deze direct te boeken. Het boeken van uw vliegtickets gaat snel, simpel en zeer betrouwbaar op ATP.nl. Onze extra lage reserveringskosten maken een boeking extra interessant!