Altijd bereikbaar
7 dagen per week
 
Transparante prijs
€ 15 reserveringskosten p.p.
 
Het grootste aanbod
Van KLM tot Ryanair
 
Zorgeloos boeken
Tickets per e-mail of post
 

 
 
 
 
 


 
Cathay Pacific

Vliegtickets boeken van Cathay Pacific
 

 Op de website van ATP boekt u zelfs vandaag nog de goedkoopste vliegtickets van luchtvaartmaatschappij Cathay Pacific. U vindt de mooiste locaties, bepaalt zelf uw vertrek- en retourdata en vergelijkt verschillende maar altijd de voordeligste vliegtickets wanneer u kiest voor ATP.nl. Vandaag boeken betekent morgen in het vliegtuig!
 

 Over Cathay Pacific

Cathay Pacific heeft van één van de jongste en modernste vloten ter wereld en biedt premium service en kwaliteit aan boord. Daarmee voldoet zij wereldwijd aan de wensen en behoeften van haar passagiers. Vanuit Amsterdam wordt er dagelijks non-stop met een Boeing 777-300ER gevlogen naar de thuishaven in Hongkong en vandaaruit naar bijna 200 bestemmingen wereldwijd.
 

De dagelijkse vluchten naar de hub van Cathay Pacific, Hongkong, bieden u de uitgelezen kans om deze prachtige wereldstad te verkennen. Verdiep u in de fascinerende mix van Westerse gewoonten en traditionele Chinese cultuur die Hongkong biedt.
 

Vlieg met Cathay Pacific naar Hongkong, China en Azië

Vanuit Hongkong biedt Cathay Pacific uitstekende doorverbindingen naar diverse bestemmingen in Azië en Australië zoals Bali (Denpasar), Jakarta, Ho Chi Minh, Hanoi, Manila, Cebu, Tokio, Beijing, Sydney, Melbourne en Auckland. Samen met haar zustermaatschappij Dragonair vliegt u vanuit Hongkong naar bijna 200 bestemmingen wereldwijd.
 

Bagage informatie

Wanneer uw handbagage niet groter is dan 56x36x23cm mag u deze gratis mee aan boord nemen.

In Economy Class en Premium Economy Class mag uw handgagage maximaal 7 kg wegen. In Business Class mag u maximaal 10 kg aan handbagage meenemen.

U mag tevens een klein artikel meenemen aan boord. Dit houdt onder meer kleine handtassen, laptoptassen, kleine rugzakken, cameratassen of aktetassen in.

Het gewicht wat je aan overige bagage mag meenemen hangt af van zowel de reisklasse als van de bestemming. Voor de meeste bestemmingen geldt het volgende:

• Economy Class: 20 kg

• Premium Economy Class: 25 kg

• Business Class: 30 kg

Uw check-in bagage kunt u vanaf 4 uur tot uiterlijk 1 uur voor vertrek afgeven op de luchthaven.
Lees hier meer over het meenemen van bagage op uw Cathay Pacific vlucht.

Aziatische service en gastvrijheid

Cathay Pacific staat bekend om haar persoonlijke Aziatische service en kwaliteit op topniveau. Het is niet voor niets dat Cathay Pacific als  één  van de weinige luchtvaartmaatschappijen kan zeggen dat zij de vijfsterren classificatie van Skytrax draagt. Daarnaast is Cathay Pacific in 2014 voor de vierde keer uitgeroepen tot ‘Word’s Best Airline’ bij de Skytrax awards.

Cathay Pacific heeft van één van de jongste en modernste vloten ter wereld en biedt premium service en kwaliteit aan boord, een uitgebreid routenetwerk, comfortabele stoelen en uitstekende maaltijdkeuze (westers en aziatisch). Daarmee voldoet zij wereldwijd aan de wensen en behoeften van haar passagiers.
 

De verschillende klassen van Cathay Pacific:
 

Economy Class

 • Brede stoel met veel beenruimte om te ontspannen tijdens uw vlucht
 • Verstel uw hoofdsteun op vier manieren
 • Persoonlijke 9-inch touchscreen tv, stopcontact en USB-poort
   

Premium Economy Class

 • Extra rust en ruimte door de aparte cabine met 32 stoelen
 • Eigen incheckbalie en priority boarding
 • Comfortabele en bredere stoelen met meer dan 15 cm extra beenruimte ten op zichte van de Economy Class
 • Ruime stoelen met een breder zitvlak en verstelbare hoofd- en voetensteun
 • Uw stoel kantelt 20 cm achterover. Rust en lekker slapen gegarandeerd
 • Kies uit het Business Class menu voor uw hoofdmaaltijd aan boord
   

Business Class

 • In een volledig flat-bed van 2.08 meter ligt u heerlijk languit. U komt helemaal uitgerust aan op uw bestemming.
 • Directe toegang tot het gangpad en meer ruimte om te werken.
 • Ontspan voor uw vlucht in één van onze exclusieve lounges en ga aan boord via uw eigen incheckbalie en priority boarding.
 • Geniet van heerlijke diners en exclusieve wijnen aan boord.
   

Asia Miles

Asia Miles is met meer dan 600 programma partners wereldwijd, hét toonaangevende reis- en lifestyle beloningsprogramma van Azië. Asia Miles biedt u uitgebreide mogelijkheden om Miles te verdienen via uw standaard bestedingen zoals dineren, winkelen en reizen.

Door de 25 luchtvaartmaatschappijen die bij Asia  Miles zijn aangesloten kunt u als Asia  Miles lid al Miles verdienen wanneer u naar één van 1000 bestemmingen vliegt.

Naast het inwisselen van uw Asia Miles voor vliegtickets en upgrades kunt u ook uw Miles inwisselen en genieten van meer dan 1800 fantastische reis en lifestyle awards zoals hotelovernachtingen, heerlijke diners, shopping vouchers, elektronica, tickets voor exclusieve evenementen en nog veel meer.

 

Lidmaatschap is kosteloos en u kunt direct over uw geboekte vluchten Asia Miles verdienen.

Lees hier meer over Asia Miles