Altijd bereikbaar
7 dagen per week
 
Transparante prijs
€ 15 reserveringskosten p.p.
 
Het grootste aanbod
Van KLM tot Ryanair
 
Zorgeloos boeken
Tickets per e-mail of post
 

 
 
 
 
 


 
Garuda Indonesia

Vliegtickets Garuda Indonesia

 

Op ATP.nl boekt u uw goedkope vliegtickets van verschillende luchtvaartmaatschappijen naar keuze. Zo vindt u hier ook de beste tickets van Garuda Indonesia. Natuurlijk kiest u zelf een prachtige bestemming en boekt u altijd de reis die u voor ogen heeft. Het belangrijkste is dat u op ATP.nl altijd kiest voor een vliegticket dat aansluit bij uw budget. Hier vindt dan ook tickets van de grootste maatschappijen, maar ook van lowbudget airlines en prijsvechters!

 

Garuda Indonesia

 

Beleef de Indonesische cultuur & service met een glimlach bij Garuda Indonesia, De nationale luchtvaartmaatschappij van Indonesië. Met 17 internationale, 65+ binnenlandse en 16 code-share vluchten, en met een moderne vloot brengt Garuda u naar Indonesië en verder in comfort & stijl!
Garuda biedt 6x per week NON-STOP vluchten van Amsterdam naar Jakarta.  Vanuit Jakarta naar Amsterdam vliegen zij  3 x per week non-stop en 3 x per week via Singapore.
De vluchten worden uitgevoerd in een moderne Boeing 777 met: First Class, Business Class & Economy Class.

 

Uw vliegvakantie kan zeer voordelig beginnen door uw vliegtickets via ATP.nl te boeken. Hier vergelijkt u verschillende luchtvaartmaatschappijen en meerdere vliegtickets met elkaar. Het goedkoopste alternatief is op die manier eenvoudig te vinden. Heeft u nog geen mooie vakantiebestemming op het oog? Misschien vindt u in Jakarta of Denpasar, waar u onder andere met Garuda Indonesia kunt komen, een droombestemming!

 

Bestemmingen Garuda Indonesia

Jakarta

Dubai

Denpasar

Jogjakarta

Surabaya