Altijd bereikbaar
7 dagen per week
 
Transparante prijs
€ 15 reserveringskosten p.p.
 
Het grootste aanbod
Van KLM tot Ryanair
 
Zorgeloos boeken
Tickets per e-mail of post
 

 
 
 
 
 


 
KLM - Royal Dutch Airlines

Vliegtickets KLM

 

Op ATP.nl kunt u de goedkoopste vliegtickets van KLM boeken, de grootste luchtvaartmaatschappij van Nederland. Daarmee vliegt u naar prachtige bestemmingen wereldwijd. Doordat u op ATP.nl de voordeligste vliegtickets boekt, begint uw vliegreis wel heel goedkoop. Via onze website kunt u direct boeken, zodat u misschien al morgen in het vliegtuig zit.

 

KLM

De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij vliegt op ongeveer 140 bestemmingen en heeft daar bijna 120 vliegtuigen voor klaarstaan. Los van de goedkope vliegtickets van ATP.nl, levert het vliegen van KLM u een aantal mooie voordelen op. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Economy Comfort-klasse, waar u meer beenruimte heeft, een stoelleuning die verder naar achteren kan en daarnaast heeft u ook nog eens de mogelijkheid om na landing als eerste het vliegtuig te verlaten. Comfort is hier het toverwoord. Deze klasse kan zowel op Europese als intercontinentale vluchten geboekt worden. Dankzij een stroomvoorziening bij de stoel, kunt u altijd uw laptop, tablet of smartphone opladen.

 

 

Wanneer u met KLM vliegt, spaart u automatisch Miles. Deze kunt u later altijd gebruiken om nóg voordeliger een vliegticket te boeken. Aan boord treft u vriendelijk personeel en krijgt u heerlijke snacks en gerechten voorgeschoteld. Afhankelijk van de tijd is dit een luxe ontbijt of een culinair driegangenmaaltijd. Vliegen met KLM is dan ook altijd aangenaam en zeer relaxed. Wilt u uw vlucht onverhoopt annuleren of wijzigen? Dan is dat geen enkel probleem. Heeft u uw vliegtickets via ATP.nl geboekt en wilt u vooraf inchecken? Bekijk dan onderstaande tips!

 

Inchecken voor vertrek

 • Via een computer met internet
  • Op www.klm.nl
  • Vanaf 30 uur (naar USA vanaf 24 uur) tot 1 uur voor uw vlucht, via www.klm.nl.
 • Via uw mobiele telefoon met internet
  • Op mobiel.klm.nl
  • Vanaf 30 uur tot 1 uur voor vertrek
  • Vooral geschikt voor telefoonschermen met een hoge resolutie
  • Ook als u uw ticket niet online heeft geboekt
  • Ongeacht of u Flying Blue-deelnemer bent
  • Wanneer u alleen reist en geen aansluitende vlucht neemt
 • Bij de selfservice incheckautomaten op de luchthaven
 • Bij de KLM incheckbalie
 

 

 

Zoekt u alvast een aantal prachtige locaties die u met KLM en dankzij de goedkope vliegtickets van ATP.nl kunt bereiken? Dan geven wij hieronder alvast een mooie tip met een aantal prachtige wereldsteden.

Bestemmingen KLM:

New york

Londen

Hong Kong

Curacao

Singapore

 

 

 

Vliegtickets boeken

De vliegtickets van KLM boekt u eenvoudig, snel en voordelig via ATP.nl. Wij vergelijken altijd de beste prijzen voor de KLM-bestemmingen. Het boeken van de goedkoopste vlucht wordt zo kinderlijk eenvoudig. Wilt u nóg voordeliger vliegen? Hou dan vooral onze  aanbiedingen in de gaten. Kijk dan zeker niet gek op wanneer u zeer voordelige stedentrips vanaf slechts 99 euro zult vinden!