Altijd bereikbaar
7 dagen per week
 
Transparante prijs
€ 15 reserveringskosten p.p.
 
Het grootste aanbod
Van KLM tot Ryanair
 
Zorgeloos boeken
Tickets per e-mail of post
 

 
 
 
 
 


 
Malaysia Airlines

Malaysia Airlines

 

Bent u op zoek naar de beste en goedkoopste vliegtickets van Malaysia Airlines? Op ATP.nl zoekt en vergelijkt u alle vliegtickets van diverse luchtvaartmaatschappijen en zorgt u voor het meest voordelige begin van uw vliegvakantie! Hier boekt u eenvoudig, snel en betrouwbaar de mooiste vluchten en interessantste vliegtickets.

 

Malaysia Airlines

 

“Journeys are made by the people you travel with” is de nieuwe boodschap van Malaysia Airlines. Dit geldt zeker voor het cabinepersoneel van Malaysia Airlines die er alles aan doen om passagiers een unieke reiservaring mee te geven. Voor de zevende maal sinds 2001 heeft Malaysia Airlines weer de “World’s Best Cabin Staff award 2012” in ontvangst mogen nemen. Tevens behoort Malaysia Airlines tot het selectieve gezelschap van 5-sterren airlines.

 

Malaysia Airlines vliegt dagelijks non-stop met een Boeing 777-200 van Amsterdam naar Kuala Lumpur. Vanuit Kuala Lumpur biedt Malaysia Airlines uitstekende doorverbindingen binnen Maleisië, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland. Waar uw reis ook heengaat, via ATP.nl vindt u de goedkoopste vliegtickets.

 

Aan boord van de Boeing 777-200 bevindt zich een Economy Class en Business Class cabine. De Economy Class van Malaysia Airlines wordt als zeer ruim ervaren en biedt de passagier onderscheidend veel beenruimte. In de rugleuning van iedere stoel bevindt zich een persoonlijk videoscherm met een ruime keuze uit audio- en videokanalen. Gedurende de vlucht heeft de passagier tevens de keuze uit de nieuwste speelfilms en informatieve programma’s. Daarnaast zijn er diverse interactieve videospelletjes te spelen met de eigen afstandsbediening. Tijdens de vlucht kan de passagier kiezen uit maar liefst drie maaltijden, aangevuld met gratis dranken en snacks.

 

De Business Class van Malaysia Airlines is speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de wensen van de zakenreiziger. De stoelen bieden veel beenruimte en privacy en het flat bed zorgt voor het ultieme reiscomfort. De passagier kan ontspannen met een uitgebreid entertainment systeem en genieten van overheerlijke keuzemaaltijden voorafgegaan door het gerenommeerde nationale gerecht dat tevens tot “Best Signature Dish” van de wereld is uitgeroepen: de Maleisische saté.

 

 

 

Beschrijving

Business Class

Economy Class

Configuratie

2-3-2

2-5-2

Aantal stoelen

35

247

Stoelafmetingen

190,5 cm

86,4 cm

Stoelspecificaties

Full flat bed

55,9 cm breed

Rugleuning tot 120°
45,7 cm breed 

Inflight 
Entertainment

10.4" LCD touch screen scherm

6.5" in-seat scherm

Overig

Mood-lighting

Electronisch verstelbare stoel

Massagefunctie (in stoel)

Individuele oplaadfaciliteit
Satelliettelefoon 

Verstelbare hoofd-en voetensteun

Individuele leeslicht en kledinghaak

Satelliettelefoon

Bagagevrijdom

30 kg

(+ 2 stuks handbagage á 7 kg)

20 kg

(+ 1 stuk handbagage á 7 kg)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oneworld

Malaysia Airlines is per 1 februari 2013 officieel toegetreden tot de oneworld alliantie. Vorig jaar nam Malaysia Airlines reeds deel aan het Global Explorer “round-the-world” tarief. Voor u als passagier betekent dit:

 

-          Groter aanbod aan bestemmingen en routes.

-          Hoog kwaliteits- en veiligheidsniveau.

-          Extra voordelen voor frequent flyers.

-          Toegang tot meer dan 500 lounges wereldwijd.

-          Soepele overstapervaring: doorlabelen van koffers tot de eindbestemming en airlines aanwezig in dezelfde terminals.

 

 

Frequent Flyer programma Enrich

Frequente reizigers kunnen bij Malaysia Airlines gratis lid worden van het frequent flyer programma Enrich waarbij gespaard kan worden voor o.a. gratis upgrades en/of award tickets. Bovendien kan men gemakkelijk het Enrich account beheren via Enrich Online. Meer informatie via www.malaysiaairlines.com.

  

Chef on Call

De “Chef on Call” service is beschikbaar voor Business Class en First Class passagiers en Enrich Platinum leden reizend op Malaysia Airlines uitgevoerde vluchten van/naar Europa, Australië en Nieuw-Zeeland. Passagiers kunnen nu vooraf exquise maaltijden bestellen uit een menu van 15 exclusieve hoofdgerechten. Hierbij krijgt men de garantie dat de gewenste maaltijd gedurende de vlucht wordt aangeboden. Het menu wijzigt iedere zes maanden en is te zien op onderstaande website. Reisagenten kunnen hun klanten assisteren bij het bestellen van de maaltijd via: www.malaysiaairlines.com/chefoncall

 

Unique Selling Points van Malaysia Airlines

 

-          Veelvuldig onderscheiden; in 2012 “World’s Best Cabin Staff” en “Best Signature Dish.”

-          Dagelijkse vluchten AMS-KUL met goede doorverbindingen in Azië, Australië en Nieuw-Zeeland.

-          Uitstekend Business Class product:

           * Veel beenruimte en privacy aan boord,

           * “Award-winning lounge” in KLIA, in 2012 is de Golden Lounge geheel gerenoveerd,

           * Chef-on-call service.

-          MH Business Benefits.

-          Toetreding tot oneworld per 1 februari 2013.

 

Handige check-in

Vermijd potentieel lange wachtrijen bij de check-in balie. Maak gebruik van onze self-service check-in faciliteiten in de check-up tot 48 uur voor vertrek, via het web, MHmobile of MHkiosk.

 

Bestemmingen Malaysia Airlines:

Kuala Lumpur

Denpasar

Sydney

Perth

Melbourne

 

Vliegtickets boeken

De goedkoopste Malaysia Airlines vliegtickets boekt u eenvoudig en snel op ATP.nl. Wij bieden u de goedkoopste vliegtickets van Malaysia Airlines naar alle bestemmingen. Daarnaast hebben wij de beste Malaysia Airlines aanbiedingen: zo vindt u altijd het goedkope vliegticket dat u zoekt en bij uw budget past.