Altijd bereikbaar
7 dagen per week
 
Transparante prijs
€ 15 reserveringskosten p.p.
 
Het grootste aanbod
Van KLM tot Ryanair
 
Zorgeloos boeken
Tickets per e-mail of post
 

 
 
 
 
 Vliegtickets naar Casablanca

 

Weer in Casablanca
MonTueWedThu
18-24 ℃17-23 ℃19-25 ℃19-27 ℃
0 mm0 mm0 mm0 mm
12 km/h24 km/h23 km/h19 km/h
NWNNNW
Vliegtickets Casablanca

 

Vliegtickets Casablanca

Voor uw vliegtickets naar Casablanca moet u echt bij ATP zijn. Wij bieden namelijk zeer voordelige vliegtickets aan die ook nog eens eenvoudig zijn te boeken. Daarbij geeft u zelf aan met welke vliegmaatschappij u wilt vliegen. Bent u gebonden aan een bepaald budget? Dan vindt u bij ons altijd een bijpassende vliegticket!

 

Witte huis

Letterlijk vertaald betekent Casablanca ‘witte huis’. Casablanca is één van de grootste steden in Marokko en heeft meer dan 5.5 miljoen inwoners. Casablanca ligt in het westen van Marokko. Uiteraard spreekt de haven van Casablanca tot de verbeelding; niet voor niets is het een echte havenstad. Maar er is veel meer te beleven!

 

Bezienswaardigheden

Zo vindt u in Casablanca onder andere één van de grootste moskeeën ter wereld, maar ook een oude Medina en een groot stadspark met aan de rand de Casablanca Kathedraal. Er zijn leuke winkeltjes te vinden en ook kunt u eten in tal van karakteristieke restaurantjes. Het mediterraanse klimaat zorgt er voor dat de temperatuur gedurende het gehele jaar op gemiddeld zeventien graden uitkomt. Voor regen hoeft u niet bang te zijn; dat valt er namelijk nauwelijks.

 

Vliegen naar Casablanca

ATP.nl maakt het voor u heel eenvoudig om voordelige vliegtickets naar Casablanca te boeken. Daarbij kunt u kiezen voor de grotere vliegmaatschappijen, maar ook voor Europese charters. Via onze site vergelijkt u tickets met elkaar en vindt u altijd de voordeligste optie.

 


Casablanca