Altijd bereikbaar
7 dagen per week
 
Transparante prijs
€ 15 reserveringskosten p.p.
 
Het grootste aanbod
Van KLM tot Ryanair
 
Zorgeloos boeken
Tickets per e-mail of post
 

 
 
 
 
 Vliegtickets naar Fez

 

Weer in Fez
TueWedThuFri
2-5 ℃6-8 ℃3-8 ℃1-6 ℃
0 mm7 mm7 mm2 mm
4 km/h31 km/h32 km/h26 km/h
WSWSSWSWWSW
Vliegtickets Fez

 

Vliegtickets Fez

Wanneer u vliegtickets naar Fez zoekt, kunt u deze via ATP.nl simpel, snel en vooral ook voordelig boeken. Bovenaan deze pagina vindt u een handige ‘tool’ waarmee u direct uw tickets kunt boeken. Natuurlijk bepaalt u zelf de data van uw reis en kunt u ook aangeven met welke vliegmaatschappij u het liefste vliegt. Op die manier vindt u altijd de vliegtickets die bij u passen!

 

Oude centrum

Fez is na Casablanca de op éen na grootste stad van Marokko. Vooral het oude centrum, dat zeer goed bewaard is gebleven en als UNESCO Werelderfgoed veel aandacht voor behoud en restauratie krijgt, trekt veel bezoekers. Maar in Fez is er ook veel aandacht voor de oude ambachten, zoals tapijtindustrie (berbertapijten), aardewerk en leerindustrie. Daarnaast zijn er in Fez een aantal grote moskeeën te vinden. Absoluut ook de moeite waard om te bekijken.

 

Klimaat

Het klimaat in Fez is mediterraans. Dat betekent dat de winters wat kouder zijn, gemiddeld zo’n elf graden, en de zomers lekker warm. Dan komt de temperatuur op gemiddeld twintig graden uit. Wanneer u naar Fez gaat, doet u dat dus ook niet zozeer voor het warme weer. Toch kunt u wel vrijwel altijd rekenen op zon en hoeft u zich weinig zorgen te maken over regen.

 

Vliegen naar Fez

Bent u benieuwd naar Fez en wilt u met eigen ogen zien wat een geweldige stad dit is? Dan kunt u vandaag nog uw tickets via ATP.nl boeken. Wie weet bent u dan al op zeer korte termijn in Marokko en Fez! Vergeet u vooral niet om meerdere tickets met elkaar te vergelijken; dan heeft u altijd een voordelige mogelijkheid tot reizen!


Fez