Altijd bereikbaar
7 dagen per week
 
Transparante prijs
€ 15 reserveringskosten p.p.
 
Het grootste aanbod
Van KLM tot Ryanair
 
Zorgeloos boeken
Tickets per e-mail of post
 

 
 
 
 
 De Nederlandse Antillen

 

Op ATP.nl vindt u de meest voordelige vliegtickets naar de Nederlandse Antillen. Naar welke van de eilanden u ook wilt: via onze website zoekt, vindt en boekt u de goedkoopste vliegtickets én kiest u zelf een luchtvaartmaatschappij om mee te vliegen. U zult er versteld van staan voor wat een lage prijs u al naar deze prachtige eilanden kunt vliegen. Wanneer u vandaag boekt via ATP.nl, kunt u zelfs morgen al vertrekken!

 

Bezienswaardigheden

De Nederlandse Antillen worden nog steeds tot het Koninkrijk der Nederland gerekend en bestaat uit zes verschillende eilanden. De bekendste daarvan zijn natuurlijk Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Maar ook het iets minder bekende Bonaire, Sint Eustatius en Saba zijn prachtige eilanden die onmiskenbaar tot de Nederlandse Antillen behoren. Deze zes prachtige eilanden staan bekend om het heerlijke klimaat, de prachtige stranden, de vriendelijke mensen en het relaxte sfeertje. 

 

De Nederlandse Antillen zijn onder andere geliefd bij duikers. Het water is hier dan ook kraakhelder en u hoeft niet gek op te kijken wanneer u gigantische zeeschildpadden voorbij ziet zwemmen. Natuurlijk is het ook genieten geblazen wanneer u langs en over prachtige koraalriffen zwemt. Vergeet u vooral niet een ‘dolfijnenduik’ te boeken, waarbij het mogelijk is om met deze prachtige en zeer bijzondere zoogdieren te zwemmen. U kunt ze zelfs aanraken! Voor veel (Nederlandse) toeristen is dit een extra reden om eens naar de Nederlandse Antillen te gaan. 

 

 

 

 

Vliegtickets boeken

Weer in Nederlandse Antillen
ThuFriSatSun
26-31 ℃26-29 ℃26-28 ℃26-28 ℃
0 mm0 mm0 mm0 mm
17 km/h24 km/h31 km/h27 km/h
EastEEE

U kunt vandaag nog de goedkoopste vliegtickets richting de Nederlandse Antillen boeken. Natuurlijk kiest u zelf naar welk eiland u wilt en met welke luchtvaartmaatschappij u vliegt. Dankzij ATP boekt u niet alleen de goedkoopste vliegtickets, maar doet u dat ook snel, eenvoudig en zeer betrouwbaar. Daarnaast profiteert u altijd van de laagste reserveringskosten, zodat uw vakantie zo voordelig mogelijk begint!


Nederlandse Antillen