Altijd bereikbaar
7 dagen per week
 
Transparante prijs
€ 15 reserveringskosten p.p.
 
Het grootste aanbod
Van KLM tot Ryanair
 
Zorgeloos boeken
Tickets per e-mail of post
 

 
 
 
 
 Vliegtickets naar Noorwegen

 

Weer in Noorwegen
TueWedThuFri
14-23 ℃14-23 ℃14-21 ℃13-20 ℃
0 mm0 mm8 mm9 mm
13 km/h10 km/h11 km/h13 km/h
NEENESESSE

Wilt u naar het prachtige en indrukwekkende Noorwegen? Dat kan perfect met het vliegtuig en dus bieden we op ATP.nl de goedkoopste vliegtickets aan. In dat geval vindt u dus de meest voordelige vliegtickets naar Noorwegen! Bij ons krijgt u daarnaast de mogelijkheid om zelf te kiezen met welke luchtvaartmaatschappij u vliegt. Op ATP.nl vindt u dus hoe dan ook het vliegticket dat bij u en uw budget past.

 

Bezienswaardigheden

Noorwegen is groot en dus is er veel te zien. In het noorden vindt u onder andere Finnmark, de meest noordelijke provincie van het land. Hier vindt u rendieren, het Noorderlicht en middernachtzon. In de zomer gaat de zon dus nooit onder, maar in de winter komt hij nooit op. Voor toeristen een zeer bijzonder verschijnsel. Vanuit dit noordelijke deel van Noorwegen is het eenvoudig om een excursie naar de Noordpool te ondernemen. Zo kunt u ook naar Spitsbergen, een eilandengroep ten noorden van Noorwegen, en zult u vele toendra’s, watervallen, bergen en fjorden tegenkomen. En natuurlijk ijs, heel veel ijs! De natuur die u hier tegenkomt hoort bij de mooiste gebieden van Europa.

 

In het midden van Noorwegen komt u wellicht minder ijs tegen, maar is het wel heerlijk wandelen en u kunt er vele watersporten beoefenen. Grote (en vooral veel) rivieren kenmerken hier het landschap. Wist u dat hier het mijnstadje Rør ligt? Een geweldige ervaring. Niet voor niets staat deze plaats op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De rivieren lenen zich uiteraard goed om te vissen, kanoën en raften. Daarnaast vindt u in Midden-Noorwegen het Nationale Park Dovrefjell. Hier is het mogelijk om Muskusos te spoten, de enige plaats waar deze hoefdieren leven.

 

In het zuiden van Noorwegen vindt u de meeste eilanden van het land. Daarnaast vindt u hier de mooiste stranden waar het ook mogelijk is om heerlijk te watersporten. 

 

Vliegtickets boeken

In Noorwegen vindt u dus niet alleen grote steden als Oslo, maar ook een prachtige natuur. Geweldige excursies naar het Noordpoolgebied starten hier! Wilt u dat meemaken? Boek dan vandaag nog uw voordelige vliegtickets via ATP.nl. Zelf bepalen met welke luchtvaartmaatschappij u vliegt, lage reserveringskosten en een snel en eenvoudig boekingsproces maken ATP.nl de beste manier om uw vakantie te beginnen.


Noorwegen