Altijd bereikbaar
7 dagen per week
 
Transparante prijs
€ 15 reserveringskosten p.p.
 
Het grootste aanbod
Van KLM tot Ryanair
 
Zorgeloos boeken
Tickets per e-mail of post
 

 
 
 
 
 Rio de Janeiro

 

Wilt u naar wereldstad Rio de Janeiro? Dan vindt u op ATP.nl de beste vliegtickets! Via onze website boekt u namelijk niet alleen de goedkoopste vliegtickets, maar krijgt u ook de keuze uit diverse luchtvaartmaatschappijen. Zo beslist u dus altijd zelf met wat voor airline u vliegt. Op ATP.nl vindt u tickets van grote en bekende luchtvaartmaatschappijen, maar ook van prijsvechters, lowbudget airlines en lijnvluchten. Een ideale en voordelige manier om uw vliegvakantie naar Rio de Janeiro te beginnen dus!

 

Bezienswaardigheden

Er is in Rio de Janeiro ontzettend veel te doen. Natuurlijk is er het kilometerslange strand van Copacabana, waar u heerlijk kunt relaxen. De temperatuur in Rio de Janeiro is gedurende het hele jaar heerlijk en dus kunt u hier genieten van een heerlijke strandvakantie. U hoeft niet te denken dat u hier alleen maar kunt zonnen en zwemmen, want ook duiken, snorkelen en andere watersporten behoren tot de mogelijkheden.

 

Rio de Janeiro is natuurlijk ook de stad van het wereldberoemde Christusmonument dat op de top van de Corcovado staat. Daardoor torent het beeld maar liefst 810 meter boven de stad uit. Dit is met recht hét symbool van Rio de Janeiro. Wist u ook al dat er in de stad een handmatig aangelegd stuk regenwoud is te vinden? Natuurlijk is dit een échte publiekstrekker. Maar wanneer u liever naar het échte regenwoud gaat, is dat vanuit Rio de Janeiro ook mogelijk. Hier boekt u namelijk geweldige excursies zodat u samen met een gids het regenwoud intrekt en alle hoogtepunten kunt bekijken.

 

Rio de Janeiro is daarnaast een echte feeststad, kijk alleen al naar het jaarlijkse (en gigantische) carnavalsfeest. Maar ook uitgaan op ‘normale’ dagen is hier heel gewoon. Vooral de rijkere wijken Zona Sul, Copacabana, Leblon en Ipanema zijn toeristische trekpleisters waar u vele clubs, restaurants, bars en discotheken tegenkomt. Het leven gaat hier zowel overdag als in de nacht vrolijk door!

 

 

 

Vliegtickets boeken

Op ATP.nl kunt u de goedkoopste vliegtickets naar Rio de Janeiro boeken. Natuurlijk doet u dat altijd wanneer u dat zelf wilt. Wanneer u vandaag al boekt, kunt u zelfs morgen nog in het vliegtuig zitten! Boekt u daarom vooral uw voordelige vliegtickets via ATP.nl, kies zelf een luchtvaartmaatschappij én profiteer van de laagste reserveringskosten.


Rio de Janeiro