Altijd bereikbaar
7 dagen per week
 
Transparante prijs
€ 15 reserveringskosten p.p.
 
Het grootste aanbod
Van KLM tot Ryanair
 
Zorgeloos boeken
Tickets per e-mail of post
 

 
 
 
 
 Vliegtickets naar Turkije

 

Weer in Turkije
MonTueWedThu
16-22 ℃15-21 ℃17-23 ℃18-26 ℃
0 mm5 mm0 mm0 mm
14 km/h10 km/h18 km/h19 km/h
NorthNNWSWSW

Wilt u lekker naar de Turkse zon? Waarom boekt u dan niet uw zeer voordelige vliegtickets via ATP.nl? Op onze website vindt u niet alleen de goedkoopste vliegtickets, maar bepaalt u ook zelf met welke airline u vliegt. Doordat u onder andere kunt kiezen voor de grote maatschappijen, prijsvechters, lowbudget airlines en lijnvluchten, zult u altijd een ticket vinden dat bij u past. En dus kan uw vakantie naar Turkije vandaag nog beginnen!

 

Bezienswaardigheden

In Turkije vindt u onder andere Istanbul, de enige stad ter wereld die op twee verschillende continenten (Europa en Azië) ligt. Alleen dat is al een bijzondere reden om deze prachtige wereldstad eens te bezoeken. Istanbul wordt in twee delen opgesplitst door de Bosporus (zeestraat). Tot op de dag van vandaag is dat een drukke scheepvaartroute en dus kunt u hier de grootste containerschepen voorbij zien varen. In de stad zelf vindt u onder andere de oude badhuizen ‘Hamam’. De stad draait nog steeds om cultuur. De Sultan Ahmetmoskee, ook wel de blauwe moskee genoemd, is ook een bezoek waard. Net als het Topkapipaleis en de stadsmuur van Istanbul overigens.

 

Een andere prachtige stad in Turkije is Ankara. Dit is de hoofdstad van het land. Het historische centrum van Ankara ligt boven op een heuvel. Hier geniet u van een prachtig uitzicht over de hele stad. Vanaf hier ziet u onder andere de tempel van Augustus en het mausoleum van Mustafa Kemal Atatürk. Uiteraard kunt u deze bezienswaardigheden ook zelf bezoeken.

 

Uiteraard kent Turkije ook een aantal prachtige kustplaatsen, waar u heerlijk kunt genieten van een strandvakantie. De vele luxe resorts die u in deze gebieden vindt, maken uw vakantie al snel tot een zeer aangenaam verblijf!

 

Vliegtickets boeken

Voor de beste en goedkoopste vliegtickets naar Turkije zit u op ATP.nl helemaal goed. Bij ons bepaalt u altijd zelf met welke luchtvaartmaatschappij u vliegt en vindt u dus altijd een ticket waarmee u voordelig kunt vliegen! Zien we u binnenkort ook terug in het prachtige en veelzijdige Turkije?


Turkije